Hemma igen.

Nu är jag tillbaka i Hultsfred igen efter ytterligare  en halv mysdag i Kalmar.

Vi lyckades hinna med att bleka mitt hår på morgonen, men bestämde att vänta liiite med det gröna så att håret får vila emellan gångerna. Även att blekning brukar slita enormt på håret, så brukar mitt hår ändå va rätt okej efteråt. Det var det även denna gång. Typ varenda frisör jag nånsin varit hos blir alltid så förvånade när de får höra hur jag behandlar mitt hår, för tekniskt sett borde mitt vara i rent ut sagt skitdåligt skick.

Här syns håret litegrann bara… var ju tvungen att fixa en selfie till instagram nu när det är #internationalselfieday och allt:

neela3

För övrigt beställde jag ett par haremsbyxor från Hängmatta förra veckan!! De kom hem under tiden jag var i GBG, så jag kunde ju inte prova dom förrän idag. Hooooly craaaaap, vad sköna dom är. Egentligen tycker jag att harmesbyxor ser rätt hemskt ut, men som sagt, SÅ sköna.

Jag bjuder på denna bara så ni får se brallorna (och mer av mitt hemska blekta hår):

neela

Hur eller hur så kommer håret i alla fall bli helt grönt i morgon. Har lyckats övertala mamma att hjälpa mig med färgen. Det är hon som brukar färga mitt hår, efter min guidning. Jag är skitdålig på att färga själv, utan brukar alltid tigga hjälp. Mest från mamma. Mammor är himla bra ❤

xx.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s